2016 Gladiators automat zdarma

až do Kč25000 Hrát teď
Přepnutí do režimu celé obrazovky.

Podobné automaty

 

2016 Gladiators Recenze online automatu

Líbí se vám sportovní události, na kterých se představí více sportovních kategorií, jako jsou například Olympijské hry? Chcete, aby se váš oblíbený sport ukázal i na válcích nějakého výherního automatu? Máme pro vás skvělou zprávu. Vývojářská společnost Endorphina vytvořila online výherní automat se sportovním tématem, který se jmenuje 2016 Gladiator a zaplatí vám virtuální vstupenku na tuto sportovní mega akci.

Tento pětiválec s 21 výherními liniemi nabízí mimo spousty sportů také wild symboly, scatter symboly a nespočet hodnotných symbolů. Za spojení pěti stejných symbolů na jedné aktivní výherní linii při hře s maximální sázkou vyhrajete tu nejvyšší výhru v hodnotě 30 000 mincí. Scatter symbol se postará o potřebné napětí aktivací spinů zdarma. Číst více

princess Autor recenze

Vlastnosti

Válce

5-válcové

Výherní linie

21 výherních linií

Výrobci automatů

Endorphina

Návratnost

95,03%

Volatilita

Střední

Plátno

5x3

Minimální sázka

0.01

Maximální sázka

5

Podobné 5-válcové automaty

Užijte si návštěvu této sportovní akce a vyhrajte vzrušující odměny

Jak napovídá samotný název automatu, vaším úkolem zde bude vytvářet co nejvíce výherních kombinací ze symbolů vyjadřujících něco společného s Olympijskými hrami. Obrázek hráče vykopávajícího fotbalový míč je tím nejhodnotnějším běžným symbolem. Wild symbol nahrazuje všechny ostatní herní symboly mimo scatter symbolů a také vám pomůže vytvořit více výherních kombinací.

Spiny zdarma

Tři nebo více scatter symbolů zobrazených kdekoli na válcích aktivují spiny zdarma. V rámci této funkce můžete vyhrát až 50 spinů zdarma. Na konci každého spinu se dozvíte, který tým sportovců vyhrál. Atleti, kteří mají většinu, se stanou vítězi daného kola. Pokud narazíte na stejný počet sportovců různých kategorií najednou, pak bude vítěz zvolen podle číselného pořadí.

Během spinů zdarma bude aktivní i násobitel 2x, který vynásobí všechny vaše výhry. Každému vítězi je také udělen věnec, který jim zůstane až do konce spinů zdarma.

Hazardní hra

Hazardní hra představuje skvělou možnost ke zdvojnásobení předchozí výhry. Vaším úkolem je porazit dealera a vyhrát. K dispozici budete mít čtyři karty otočené lícem dolů a jednu kartu otočenou lícem nahoru. Snažte se najít kartu, která bude mít vyšší hodnotu než karta dealera a zvítězíte.

Celkové hodnocení

2016 Gladiator je sportovně laděný online casino automat, který vás vtáhne do víru Olympijských her. Skvělá grafická stránka, jednoduché ovládání a vzrušující odměny jsou jeho nejsilnější stránkou.

Podobné automaty s 21 výherních linií

Vaše hodnocení a recenze

Přidat komentář

Alespoň 20 znaky
Odesílání..

Váš komentář byl úspěšně přidán
Díky že pomáháte ostatním hráčům

Přidat komentář