2027 ISS automat zdarma

až do Kč25000 Hrát teď
Přepnutí do režimu celé obrazovky.

Podobné automaty

 

2027 ISS Recenze online automatu

2027 ISS je online výherním automatem s tématem inspirovaným science fiction a zavede vás na dalekou a dobrodružnou cestu vesmírem. Tento pětiválec s 9 výherními liniemi pochází z dílny společnosti Endorphina a nabídne vám možnost vyhrát až neuvěřitelných 90 000 mincí.

Tento hrací automat pojednává o jedné mezinárodní vesmírné stanici, která je vyobrazena pomocí naprosto dokonalé grafiky a celou hrou vás bude doprovázet také úžasný soundtrack. Wild symbolem je kosmonaut, který nahrazuje všechny ostatní herní symboly mimo scatter symbolů, symbolů mega vesmírného skoku a symbolů paliva. Wild symbol také vyplácí tu nejvyšší nabízenou výhru, zatímco scatter symboly aktivuje spiny zdarma s násobitelem. Číst více

princess Autor recenze

Vlastnosti

Válce

5-válcové

Výherní linie

9 výherních linií

Výrobci automatů

Endorphina

Návratnost

95,00%

Volatilita

Střední - Vysoká

Plátno

5x3

Minimální sázka

9

Maximální sázka

90

Podobné 5-válcové automaty

Podívejte se na budoucí podobu vesmírných stanic a vyhrajte při tom spoustu peněz

Tento futuristický výlet do vesmíru pro vás bude znamenat spoustu šancí na získání atraktivních peněžních odměn nebo bonusových funkcí. Wild symbol zdvojnásobí všechny vytvořené výhry a zároveň nahradí ostatní symboly tak, aby vzniklo ještě více výherních kombinací. Scatter symbol vám vyplatí druhou nejvyšší výhru v hodnotě 45 000 mincí, kterou získáte za spojení pěti scatter symbolů kdekoli na válcích při hře s maximální sázkou.

Spiny zdarma

Tento výherní automat vám poskytne nelimitovaný počet spinů zdarma s násobitelem 3x, který se vztahuje na všechny výhry z této bonusové hry. Spiny zdarma budou aktivní po celou dobu, kdy vám bude stačit energie. Proto je nutné mít alespoň jednu buňku paliva.

Symbol paliva vám přidá jednu palivovou buňku a násobitele 2x. Symbol mega vesmírného skoku spotřebuje jednu buňku paliva a přidá vám také násobitele 2x. Oba dva tyto symboly se na válcích zobrazují náhodně. Během spinů zdarma nemůžete vyhrát více spinů zdarma.

Hazardní hra

V rámci této karetní hry můžete zdvojnásobit svoji aktuální výhru. Budete mít k dispozici čtyři karty otočené lícem dolů a vaším úkolem je si z nich vybrat. Pokud je vámi vybraná karta vyšší než dealerova karta, pak vyhráváte. Pokud bude vaše karta nižší, tak prohrajete a vaši původní výhru ztratíte.

Celkové hodnocení

Tento futuristický online casino automat obsahuje velmi kvalitní grafickou stránku a opravdu skvělé výplaty. Pokud jste milovníky sci-fy filmů, tak si ho jistě zamilujete také.

Podobné automaty s 9 výherních linií

Vaše hodnocení a recenze

Přidat komentář

Alespoň 20 znaky
Odesílání..

Váš komentář byl úspěšně přidán
Díky že pomáháte ostatním hráčům

Přidat komentář